MS PowerPoint 2010 за деловни кориснициВо курсот PowerPoint 2010 за деловни корисници со помош на практични примери од деловното секојдневие се изучуваат основните можности и алатки во PowerPoint 2010. Курсот ќе ви помогне да научите како да го привлечете вниманието на публиката со слики, видео, звуци, графиконии…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *